top of page
Folkpop.se
Exempel på aktuella produktioner

The Nyckelharpa Network. Filmfoto, ljud och redigering av Mats Wester, exekutiv producent Esbjörn Hogmark. Filmen är en del av ansökan till UNESCO's lista för immateriellt kulturarv. Produktionsår 2022.

Kolla in folkpop-projektet från 1991 med Olov Johansson, Mikael Marin och Mats Wester 
Folkpop.se

Som namnet antyder så är labelns huvudfokus crossover-musik med inriktning på folkmusik och pop. Mestadels är det som ges ut produktioner som jag själv är inblandad i. Men om det dyker upp intressant musik från andra håll så är jag beredd att hitta möjligheter till samarbete för utgivning.

Gör du folkpop? Skicka din demo till mig 

Utgivningarna distribueras genom Universal Music och Amuse.io. För marknadsföring av utgivningarna hyr vi oftast in externa experter inom bl.a. PR och radiopluggning. I ett mindre företag som det här så gör man annars så mycket som möjligt av arbetet själv. 

Rosehip Alley Studio

Jag har en studio i Stockholm för musikproduktion, inspelning och mixning. Här spelas det in och mixas allt från pop och rock till folkmusik och blues. Den utgör basen för mig som producent, studiotekniker och låtskrivare. 

Vill du ha hjälp med produktion?

Mats Wester, vem är det?

Ja det undrar jag själv ibland. Men om du vill veta mer om mig och vad jag gör och har gjort inom musiken, så kan du kolla runt på resten av hemsidan.

bottom of page