top of page
Musik & produktion
Rosehip Alley Studio

Jag har en studio i Stockholm för musikproduktion, inspelning och mixning. Här spelas det in och mixas allt från pop och rock till folkmusik och blues. Den utgör basen för mig som producent, studiotekniker och låtskrivare. 

Vill du ha hjälp med din produktion?

Folkmusik och pop

Som låtskrivare och producent hämtar jag inspiration både från folkmusikens tonspråk och klanger och från pop och moderna produktioner. Detta kombinerar jag gärna på olika sätt. Min grupp Nordman är ett sådant exempel.

Jag får ofta uppdrag att lägga på nyckelharpa på produktioner för att skapa en liten touch av folk. Det kan passa musikstilar av alla slag, pop, rock, hårdrock, klassiskt, filmmusik etc. 

Vill du ha nyckelharpa på din låt?

Visuell media

Genom åren har jag även utvecklat praktiska kunskaper inom foto och video. Det har blivit en intern biverksamhet och hobby, men det har varit till stor hjälp i min verksamhet att tänka in det visuella när man planerar och genomför ett musikprojekt. 

Exempel på musikvideor jag producerat

Exempel på promotion-videor jag producerat

 

The Nyckelharpa Network. Filmfoto, ljud och redigering av Mats Wester, exekutiv producent Esbjörn Hogmark. Filmen är en del av ansökan till UNESCO's lista för immateriellt kulturarv. Produktionsår 2022.
Folkpop.se Records

Som namnet antyder så är labelns huvudfokus crossover-musik med inriktning på folkmusik och pop. Mestadels är det som ges ut produktioner som jag själv är inblandad i. Men om det dyker upp intressant musik från andra håll så är jag beredd att hitta möjligheter till samarbete för utgivning.

Gör du folkpop? Skicka din demo till mig

Utgivningarna distribueras genom Universal Music och Amuse.io. För marknadsföring av utgivningarna hyr vi oftast in externa experter inom bl.a. PR och radiopluggning. I ett mindre företag som det här så gör man annars så mycket som möjligt av arbetet själv. 

IMG_2321.jpeg
Visuell media
Produktioner

Nedan är några exempel på produktioner jag medverkat på som antingen artist, producent, låtskrivare, studiotekniker eller musiker, eller som i Nordman, alltihop. Klicka på omslagen för att lyssna på musiken.

The Cloudberries.png
Py Bäckman.png
Toms Tivoli.png
Rå.png
Videor
PR-videor
bottom of page